Căutăm Parteneri

Clubul Sportiv CRISANA ORADEA caută parteneri pentru a sprijini activitatea clubului, oferind în schimb vizibilitate și alte facilități de promovare a firmei dvs.. Căutăm sprijin pentru:

  • amenajarea bazelor sportive
  • implicare în organizare de evenimente sportive
  • transport copii la evenimente
  • echipamente sportive

Pentru detalii sau informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu managerul clubului la tel. 0040 773 828 493.

Sponsorizări și Donații

Startul unui club în lumea sportului și în special în segmentul de fotbal implică, ca în orice organizație, identificarea resurselor umane calificate și existența unor resurse financiare.

La Clubul Sportiv CRISANA ORADEA este un loc în care copiii învață să iubească fotbalul, își antrenează răbdarea și perseverența, construiesc încrederea în fortele proprii, dar în același timp socializeaza și leagă prietenii durabile.

Performanța nu se obține ușor. Clubul are nevoie de sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii organizației și aceasta, mai departe, ajută la dezvoltarea viitorilor fotbaliști de performanță. CS CRISANA ORADEA caută sponsori pentru sprijinul activității clubului.

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profit al companiei către CS CRIȘANA ORADEA. Puteţi contribui la succesul Crișana Oradea, obţinând totodată beneficii importante de imagine prin alăturarea brandului companiei pe care o reprezentaţi cu cel al „Crișana” Oradea, devenind sponsori prin direcţionarea către club a unui procent de 20% din impozitul pe profit al companiei. Codul Fiscal permite companiilor să direcţioneze, sub formă de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, către orice entitate non-profit (aşa cum este CS CRIȘANA ORADEA) o sumă egală cu 20% din impozitul pe profit (dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri). Conform legii, companiile pot deduce din impozitul pe profit datorat statului sumele virate cu titlu de sponsorizare. Foarte important: Sponsorizarea nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei!

Ca persoană fizică și PFA poți sprijini și tu direcționând 2% din impozitul pe salariu. Cine este interesat să ne sprijine cu 2% din venit îl rugăm să ne contacteze să vă trimitem formularul 230 cu datele noastre.

Pentru mai multe detalii luați legătura cu noi pe pagina de contact.

Scroll Up